בת ים

ככה עושים התחדשות עירונית נכונה: הסתיים קורס מבוא להתחדשות עירונית עבור תושבי בת-ים

ביום ראשון, 25.5.25, נערך טקס סיום חגיגי לסיום קורס המבוא להתחדשות עירונית שיזמה והובילה מינהלת ההתחדשות העירונית של עיריית בת-ים, במטרה להעניק לתושבי העיר כלים פרקטיים והבנה עמוקה של התהליכים המלווים פרויקטים של התחדשות עירונית.

 

הקורס כלל חמישה מפגשים עשירים, בהם נחשפו המשתתפים למגוון נושאים ובהם: מושגי יסוד בתחום, תפקידיהם של מפקח ועו"ד דיירים, עבודה קהילתית, התחדשות עירונית מנקודת מבטה של הרשות המקומית, ועוד. ההרצאות הועברו על ידי עורכי דין מומחים בשיתוף לשכת עורכי הדין ואנשי מקצוע מובילים בתחום.

 

לטקס הסיום הגיעו ראש העיר, צביקה ברוט, וסגנו אלי יריב, יו"ר הוועדה המקומית לתכנון ובנייה, שחילקו תעודות למסיימי הקורס ובירכו את המשתתפים.

קרדיט צילום: עיריית בת-ים

עומר זיו, ראש מינהלת ההתחדשות העירונית, ציין: "ההיענות הגבוהה לקורס והמעורבות הפעילה של המשתתפים הוכיחו עד כמה חשוב לתת לתושבים ידע וכלים בנושאים שנוגעים לחיי היומיום שלהם. המינהלת תמשיך לפעול מתוך שקיפות והנגשה מלאה של המידע לטובת כלל תושבי העיר."

 

המשתתפים הביעו הערכה רבה לעירייה ולמינהלת, והביעו עניין בקיום קורסי המשך.

 

במקביל, מפעילה המינהלת סדרה של הרצאות מקוונות לקהל הרחב, וכלל תכני הקורס כולל הרצאות מוקלטות ומצגות יועלו בקרוב לאתר העירייה, לטובת כלל תושבי בת-ים.

דילוג לתוכן